Mele: Likovna razstava septembra in oktobra

Dela članic in članov Likovne sekcije DU Gornja Radgona

Filip Matko Ficko, sobota, 2. september 2017 ob 13:31
Likovna razstava na Meleh

Likovna razstava na Meleh

V Domu starejših občanov Gornja Radgona so čez vso poletje bila razstavljena likovna dela članic in članov Likovne sekcije pri Društvu upokojencev Gornja Radgona. S 1. septembrom pa je ta razstava bila preseljena v Spominsko hišo – galerijo Šaruga na Meleh.

Na ogled je kar trideset likovnih del v različnih slikarskih tehnikah: so dela v akrilni tehniki, tehniki olja, grafike, fotografije, kipi ter celo v tehniki enkavstike. Razstavlja sedem članic in članov Likovne sekcije pri Društvu upokojencev Gornja Radgona: Jasna Brunskole, Pavla Krajnc, Marija Markuš Šaruga, Filip Matko Ficko, Cvetka Pišek, Milena Marija Reščič in Terezija Šegula. Kot posebna gostja pa na tej razstavi dela v akrilni tehniki razstavlja Marija Rakita iz Doma Janka Škrabana v Beltincih.

Omenjena razstava likovnih del bo v Spominski hiši - galeriji Šaruga na Meleh (Mele 10) odprta ves september in oktober, o uradni otvoritvi razstave pa bomo še poročali.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje