K ribam paše tudi jagnjetina

Samo srečanje in druženje, ki se ga je udeležilo 44 ribičev in njihovih družinskih članov, se je sicer začelo s športnim ribolovom s plovcem, pozneje pa je potekala pogostitev in druženje

Prlekija-on.net, torek, 5. september 2017 ob 08:361
Skupina ribičev ob Blaguškem jezeru

Skupina ribičev ob Blaguškem jezeru

Temeljna ribiška enota Videm, ki je sestavni del Ribiške družine Radgona, je ob Blaguškem jezeru pri Sv. Juriju ob Ščavnici, pripravila tradicionalno srečanje članic in članov, ki so vključeni v Temeljno enoto Videm, ter njihovih družinskih članov. Ob enem osrednjih ribnikov na območju RD Radgona, sta se srečanja s piknikom udeležila tudi predsednik in tajnik RD Radgona, Andrej Vreča in Vlado Drvarič.

Samo srečanje in druženje, ki se ga je udeležilo 44 ribičev in njihovih družinskih članov, se je sicer začelo s športnim ribolovom s plovcem, s katerim so končali okoli 12. ure, ko so se zbrali pod šotorom, kjer je potekala pogostitev in druženje.

Ni treba posebej poudarjati, da so bile na bogati pojedini tudi pečene ribe, za poslastico pa so na ražnju spekli tudi jagnje. Kot nam je povedal predsednik TE Videm Daniel Horvat, se bodo tovrstna vsakoletna tradicionalna druženja nadaljevala tudi v prihodnje.

Foto: Ludvik Kramberger


Več v Družabno