Delež od loterijskega zadetka bodo namenili za pokritje bazena

Nepričakovan prihodek v višini 250.000 evrov bo namenjen pokritju bazena v letu 2018

Prlekija-on.net, petek, 15. september 2017 ob 11:141
Soboški bazen, foto: murska-sobota.si

Soboški bazen, foto: murska-sobota.si

Srečnež, ki je pred kratkim prejel sedmico, izhaja iz Mestne občine Murska Sobota, so sporočili. Občina bo tako prejela delež od loterijskega zadetka, župan dr. Aleksander Jevšek pa ob tem napoveduje, da bo ta nepričakovan prihodek v višini 250.000 evrov namenjen pokritju bazena v letu 2018.

Tako bodo loterijska sredstva, namenjena financiranju športa, rekreacije in možnostih invalidnih oseb, v Mestni občini Murska Sobota porabljena v skladu z njihovim osnovnim namenom: za šport, rekreacijo in gibanje vseh občank in občanov. Z izboljšanjem športne infrastrukture (mesto je z rebalansom že potrdilo investicije na nogometnem stadionu in pokritje teniških igrišč) Mestna občina Murska Sobota zasleduje svojo strateško usmeritev, da postane mesto visoke kakovosti življenja. Ključen del tega so prav gibanje, šport in enake možnosti vseh.

Mestna občina Murska Sobota iskreno čestita srečnemu dobitniku in se veseli, da bodo koristi od loterijskega zadetka imeli vsi občanke in občani, so še ob tem zapisali.


Več v Gospodarstvo