Dvoje priznanj ob Svetovnem dnevu turizma

Dobitnika Vrtec Radenci – Radenski mehurčki in SŠGT Radenci

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 25. september 2017 ob 21:50
Vrtec Radenci – Radenski mehurčki

Vrtec Radenci – Radenski mehurčki

Komisija za ocenjevanje urejenosti krajev in okolja, ki deluje pri Občini Radenci, je sprejela odločitev, da se ob letošnjem Svetovnem dnevu turizma (27. september) podeli dvoje priznanj za skrb za urejenost okolja. Tako »Zlato priznanje« za skrb za urejeno okolje, dodatno turistično ponudbo ter doprinos k urejenosti kraja prejmeta Vrtec Radenci – Radenski mehurčki in Srednja šola za gostinstvo in turizem Radenci.

Slovesna izročitev priznanj v okviru projekta »Moja dežela lepa in gostoljubna za leto 2016« bo potekala v petek, 29. septembra 2017, ob 16. uri v Zdravilišču Radenci. Priznanja bosta prejemnikom izročila župan Občine Radenci Janez Rihtarič in predsednik Komisije za ocenjevanje krajev in okolja na območju Občine Radenci Rade Bakračević. Prireditev sodi v okvir praznovanja Svetovnega dneva turizma (27. september), Svetovnega dneva srca (29. september) ter 135-letnice delovanja Zdravilišča Radenci.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje