Ob trčenju osebno vozilo zagorelo, 66-letni voznik v njem umrl

Zaradi neprilagojene hitrosti vožnje je trčil v betonsko ograjo od koder je vozilo odbilo na nasprotno smerno vozišče in je tam trčil še v nasproti vozečega vlačilca

Prlekija-on.net, torek, 10. oktober 2017 ob 09:25
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V torek, 10. oktobra, okoli 2.45, se je v kraju Stanošina, približno 2 km pred Mednarodnim mejnim prehodom Gruškovje, zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega avtomobila, 66-letni nemški državljan. Ta je vozil proti mejnemu prehodu Gruškovje, v Stanošini pa je zaradi neprilagojene hitrosti vožnje trčil v betonsko ograjo desno ob cesti, od koder je vozilo odbilo na nasprotno smerno vozišče in je tam trčil še v nasproti vozečega vlačilca, turških registrskih številk.

Ob trčenju je osebno vozilo zagorelo, voznik pa je v njem umrl. V vozilu je bil sam, v turškem vlačilcu pa sta voznik in sopotnik ostala nepoškodovana.

Zaradi prometne nesreče je bila cesta proti Gruškovju zaprta za ves promet do 6.57. Promet, ki je sedaj sproščen je bil preusmerjen na bližnje mejne prehode.

Policisti nadaljujejo s preiskavo prometne nesreče.

V letošnjem letu je ne cestah na območju PU Maribor v 14 prometnih nesrečah umrlo 15 ljudi. V primerljivem obdobju lanskega leta je v 17 prometnih nesrečah umrlo 19 ljudi.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika