Znan je program 21. Prekmurske gibanice

Osrednje glasbene gostje bodo ženska zasedba Učiteljice

Prlekija-on.net, torek, 21. november 2017 ob 18:30
Prekmurska gibanica

Prekmurska gibanica

Klub prekmurskih študentov – KPŠ v torek, 5. decembra 2017, pripravlja tradicionalno zabavo za študente in ostalo mladino. Letošnja, že 21. Prekmurska gibanica bo potekala v klubu ŠTUK v Mariboru in se bo začela ob 23. uri.

Na prireditvi bodo nastopile tri glasbene skupine. One Night Stand je skupina štirih pomurskih glasbenikov, ki so se zbrali zgolj z enim namenom: združiti in pregreti ljudi s surovo rock razpaljotko. (P)Farty Animals so fantje, ki zase pravijo, da z veseljem izpolnjujejo tudi glasbene želje in po potrebi igrajo tudi med pavzami.

Osrednje glasbene gostje pa bodo ženska zasedba Učiteljice, sestavljena iz dveh Hrvatic in ene Slovenke, ki so se s svojim zapeljivim in nekoliko provokativnim nastopom v zadnjih treh letih že dodobra uveljavile na področju držav bivše Jugoslavije. Matea, Silvia in Ana bodo s svojimi čari in z glasbenim talentom poskušale prepričati tako moško kot žensko publiko.

V preddverju bo glasbo od 23. ure naprej vrtel tudi mladi prekmurski DJ, DJ Majcy.

Vstopnice bodo na voljo od 21. 11. 2017, cena v predprodaji pa bo za študente 2 evra, za neštudente pa 3 evre. Kupiti jih bo seveda mogoče tudi na dan dogodka, in sicer bo cena za študente 3 evre, za neštudente pa 4 evre. Vstopnice so naprodaj na Mladinskem servisu v Murski Soboti in v pisarni KPŠ v času uradnih ur, v klubu ŠTUK ter pri pooblaščenih osebnih prodajalcih v Mariboru in Ljubljani.

Za obiskovalce prireditve bo do Maribora organiziran tudi avtobusni prevoz tako iz Murske Sobote kot iz Ljubljane. Odhod iz Murske Sobote bo ob 19.00, povratek iz Maribora pa bo ob 3.45. Odhod iz Ljubljane bo ob 18.00, povratek pa ob 3.45. Cena avtobusne vozovnice iz Murske Sobote do Maribora in nazaj je 5 evrov, iz Ljubljane do Maribora in nazaj pa 8 evrov. Avtobusne vozovnice lahko prav tako kupite na Mladinskem servisu v Murski Soboti in v pisarni KPŠ v času uradnih ur ter pri pooblaščeni osebni prodajalki v Ljubljani. Karte za avtobusni prevoz lahko kupite najpozneje do petka, 1. decembra 2017.

Za prireditev vam podarjamo tudi dve vstopnici, nagradna igra pa poteka na Facebook strani Prlekija-on.net. Pred sodelovanjem si preberite tudi pravila uporabe.



Več v Družabno