Med prejemniki priznanj Pomurske gospodarske zbornice tudi inovatorji iz ljutomerskih podjetij

Zlato priznanje sta prejela Tanja Šalamun in Borut Babič iz podjetij Sastela in IT Pharma, srebrno priznanje pa Anton Kranjc in Kornelija Zupančič iz Cleangrada

Prlekija-on.net, petek, 24. november 2017 ob 12:29
Nagrajenci, foto: Pomurska gospodarska zbornica

Nagrajenci, foto: Pomurska gospodarska zbornica

V četrtek, 23. novembra, so bila na 23. konferenci Pomurskega društva za kakovost podeljena priznanja Pomurske gospodarske zbornice (PGZ) za inovacije 2017. PGZ je z namenom spodbujanja inovativnosti v regiji objavila že šestnajsti razpis za podelitev priznanj najboljšim inovacijam.

Priznanje za najboljše regijske inovacije predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom pomurskih podjetij in njenih inovatorjev in s tem promocijo inovativnosti v Pomurju in širše. Na razpis za leto 2017 je v razpisanem roku prispelo sedem vlog, ki jih je komisija v sestavi dr. Majda Bagar Povše, mag. Daniel Copot in Silvijan Čivre (komisija deluje v sklopu Odbora za razvoj, inovacije in konkurenčnost podjetij) v skladu z veljavnim Pravilnikom o podeljevanju priznanj inovacijam pregledala in ocenila ter podelila dve bronasti, tri srebrna in dve zlati priznanji.

Med prejemniki so tudi inovatorji iz ljutomerskih podjetij. Zlato priznanje sta prejela Tanja Šalamun (priznanje je prevzel mož Marsel) in Borut Babič iz podjetij Sastela in IT Pharma za terminal za naročanje tort za vse priložnosti, srebrno priznanje pa sta dobila Anton Kranjc in Kornelija Zupančič iz Cleangrada za protipožarno okno z vgrajenim steklom z eno urno požarno odpornostjo.


Več v Gospodarstvo