Božično tržnico obiskala tudi Dedek Mraz in Božiček

V Ljutomeru je ta mesec pestro dogajanje, predvsem ob sobotah, ko se na Glavnem trgu odvija božična tržnica

Prlekija-on.net, sobota, 9. december 2017 ob 14:19
Božična tržnica v Ljutomeru

Božična tržnica v Ljutomeru

Zakorakali smo že krepko v mesec december, za mnoge najlepši mesec v letu, ki prinaša veselje, smeh, praznovanje, predvsem pa veliko prijetnega druženja. Tudi v Ljutomeru je ta mesec pestro dogajanje, predvsem ob sobotah, ko se na Glavnem trgu odvija božična tržnica.

To soboto, 9. decembra, sta tržnico obiskala Dedek Mraz in Božiček, ki sta vsem otrokom ter tudi ostalim podelila malo pozornost, na stojnicah pa so se predstavili ponudniki s pestro ponudbo domačih izdelkov in kulinarike.

Ker so vodilni v Občini Ljutomer želeli obogatiti dogajanje na osrednjem ljutomerskem trgu, so k sodelovanju povabili vse, ki so se želeli predstaviti s pestro ponudbo domačih izdelkov in kulinarike ali tiste, ki so želeli samo predstaviti delo in aktivnosti društva oz. organizacije. Omogočili so jim brezplačno uporabo prostora in stojnice, tudi treh prazničnih hišk, kjer so se v soboto predstavili Vrtec Ljutomer, Vrtec Stročja vas in Društvo varnega zavetja Pomurja.

Tako je na stojnicah in ob hiškah bilo pestro, tudi drsališče je zaživelo s številnimi, tako mlajšimi kot starejšimi, ki so bili željni drsanja. Drsališče je sicer odprto od ponedeljka do četrtka in v nedeljo od 12.00 do 20.00, v petek od 12.00 do 22.00, v soboto pa od 10.00 do 22.00. Za vse prebivalce s stalnim prebivališčem v občini Ljutomer je tako drsanje kot izposoja drsalk brezplačna.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno