Janko Brunčič zmagovalec šahovskega turnirja v Ljutomeru

Šahovska sekcija TVD Partizan Ljutomer je pripravila tradicionalni šahovski turnir ob zaključku leta

Prlekija-on.net, četrtek, 21. december 2017 ob 12:212
Šahovski turnir v Ljutomeru

Šahovski turnir v Ljutomeru

V sredo, 20. decembra, je šahovska sekcija TVD Partizan Ljutomer pripravila tradicionalni šahovski turnir "Ob zaključku leta". Zmagovalec turnirja je po odigranih sedmih kolih postal Janko Brunčič s 6,5 osvojenimi točkami pred Milanom Rožmanom s 6 in Francem Sukičem z osvojenimi 5,5 točkami.

Po izvedenem turnirju so pregledali realizacijo opravljenih zastavljenih nalog, ki so si jih zadali na začetku leta in ugotovili, da je bilo vse opravljeno kot so planirali. Izvedli so mednarodni ekipni šahovski turnir, sodelovali na šahovskem festivalu veteranov Slovenije, sodelovali na ciklusu turnirjev v Pomurju, se udeležilo dogodka občina na prostem, se udeležili mednarodnega turnirja na Hrvaškem, se udeležili in organizacijsko pomagali pri izvedbi turnirja za pokal KS Miklavž pri Ormožu in se vsakotedensko pomerili na svojem turnirju.

Za leto 2018 pa si želijo, da bi bilo rezultatsko tako uspešno kot leto, ki se izteka in da bi se jim še pridružil kak nov član, ki ga veseli razgibavanje sivih celic.

Druženje so zaključili z majhno pogostitvijo in se razšli z željo po čim lepše preživetih božičnih praznikih, najlepše želje v letu 2018 pa si bodo zaželeli v sredo, 27. decembra, ko bo potekalo zadnje srečanje v letošnjem letu.


Več v Šport