Potrdili so pripadnost zbornici

Prišlo je veliko aktivnih in upokojenih obrtnikov in podjetnikov, gostov in občanov

Prlekija-on.net, sobota, 30. december 2017 ob 16:04
Dan odprtih vrat OOZ Gornja Radgona

Dan odprtih vrat OOZ Gornja Radgona

Obrtniki in podjetniki, člani Območne obrtno-podjetniške zbornice Gornja Radgona, so se tudi v letu 2017 srečali ob izteku koledarskega oz. poslovnega leta. Na sedežu OOZ Gornja Radgona je namreč potekal 2. dan odprtih vrat, na katerega je prišlo veliko aktualnih obrtnikov in podjetnikov, ki so lahko izrazili svoje želje in videnja dela zbornica v prihodnje, ter upokojenih obrtnikov, ki so obujali spomine na preživeta leta v okviru zbornice. Seveda ni manjkalo niti poslovnih prijateljev in gostov.

Člani vodstva zbornice, na čelu s predsednikom Vladom Rojkom, podpredsednikoma Darkom Firštom in Brankom Novakom, ter sekretarko Majdo Horvat, so lepo sprejeli vsakega obiskovalca, z njim poklepetali o aktualnih dogajanjih, dosežkih v letu 2017, izmenjali izkušnje in želje, si zaželeli srečo, zdravje ter poslovne in življenjske uspehe. Vsak obiskovalec je prejel tudi posebni koledar, na katerem so se predstavili uspešni obrtniki in podjetniki, zraven pa tudi katalog vseh članov zbornice.

Med drugimi gosti sta sedež OOZ Gornja Radgona obiskala tudi župan in podžupan radgonske občine Stanislav Rojko in Robert Žinkovič (iz treh preostalih občin ni bilo nikogar op.p.), ki sta obljubila podporo obrtnikom in podjetnikom tudi v prihodnje. Zraven je bila tudi vodja izpostave Zavoda za zaposlovanje Jelka Jež in mnogi drugi. Zgodba zase je vsekakor posebni gost, najstarejši živeči (upokojeni krojač) obrtnik, Franc Pintarič, ki se je na zbornico, pripeljal kar s kolesom, čeprav je že proslavil 91 let življenja.

Sicer pa, kot ocenjujejo na OOZ Gornja Radgona, je tako množičen obisk, tako aktualnih članov zbornice, kot upokojenih obrtnikov, samo potrjuje njihovo zvestobo in pripadnost. In zato bodo tudi v prihodnje pripravljali podobna srečanja in druženja, ki se vrstijo skozi celo leto, in ne le dan odprtih vrat, ki je samo vsakoletni vrhunec ob izteku koledarskega leta.


Več v Družabno