Neznanec obstrelil mačko

Na kraju je bilo ugotovljeno, da jo je neznani storilec obstrelil z neznanim orožjem

Prlekija-on.net, petek, 2. februar 2018 ob 11:162
Policija še zbira obvestila

Policija še zbira obvestila

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v ččetrtek, 1. februarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 9:54 uri jih je RCO Ptuj obvestil o močnem dimu iz enega od podstrešnih stanovanj na Kolodvorski cesti v Ormožu. Na kraju so bili tudi gasilci PGD Ormož. Ugotovljeno je bilo, da je na balkonu iz neznanega vzroka zagorela odložena PVC vrečka z odpadki.

Ob 15:38 uri so bili obveščeni o izvrševanju tatvine komunalnih odpadkov na ekološkem otoku v naselju Gornji Ključarovci pri gasilskem domu. Patrulja ob prihodu na kraj ni našla nobenih storilcev in znakov, ki bi kazali na storjeno kaznivo dejanje.

Ob 17:40 so v Ormožu na parkirišču v Ilirski ulici opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije s pobegom. Ob 17:44 uri so bili obveščeni o obstreljeni mački v naselju Trnovci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da jo je neznani storilec obstrelil z neznanim orožjem. Sledi zbiranje obvestil, o ugotovitvi pa bodo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

V nedeljo bodo policisti v popoldanskem času na postajnem območju nudili asistenco radarju, v ponedeljek pa bodo v dopoldanskem času na postajnem območju izvedli poostren nadzor cestnega prometa -  kategorija pešci. Ob rednem delu bodo v cestnem prometu opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom hitrosti, preverjali psihofizično stanje voznikov in opremljenost vozil z zimsko opremo.


Več v Črna kronika