Občni zbor Športnega društva Sveti Tomaž

Sprejeli so program dela za leto 2018, ki se izvaja v devetih sekcijah

Ivan Trunk, torek, 13. februar 2018 ob 17:59
Občni zbor ŠD Sveti Tomaž

Občni zbor ŠD Sveti Tomaž

V soboto, 3. februarja, so se članice, člani in simpatizerji Športnega Društva zbrali v kulturnem domu pri Svetem Tomažu na rednem letnem občnem zboru. Zbrane je najprej zabavala igralka Ljuba Erhatič z monokomedijo Tajnica. Zbrane je pozdravil in nagovoril predsednik ŠD Mirko Štuhec potem pa prebral poročila o delovanju posameznih sekcij v letu 2017.

Blagajničarka ŠD Marta Breznik je podala poročilo o porabi finančnih sredstev v letu 2017 in predlog o razdelitvi finančnih sredstev med posamezne sekcije v letu 2018. Sprejeli so program dela za leto 2018, ki se izvaja v devetih sekcijah: košarka, badminton, pohodništvo, tenis, kolesarjenje, šah, pikado, kartanje in Legende Malih vin. Na koncu so zbrane pozdravili in nagovorili še Jan Filipič predsednik ŠD Pristava in predstavniki domačih društev v občini Sveti Tomaž.

Za prispevke k boljšemu delovanju ŠD v letu 2017 so se zahvalili: Jožetu Rušlu, Borutu Vogrincu, Dejanu Kralju, Jožetu Majcnu, družinam: Kosi, Magdič, Perko, Kukovec, Štern, Lorbek, PGD Desnjak in na koncu gre zahvala Santi in Tonetu Mandelj, ki vsako leto skuhata okusen bograč za občni zbor ŠD.​


Več v Kultura in izobraževanje