Z vozilom zapeljal s cestišča v gozd

S cestišča je zapeljal najverjetneje zaradi neprilagojene hitrosti, k temu pa je pripomoglo tudi mokro cestišče

Prlekija-on.net, sobota, 2. junij 2018 ob 13:39
Prometna nesreča na Soboški cesti

Prometna nesreča na Soboški cesti

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, devet kršitev javnega reda in miru, požar, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, povoženje divjadi in pridržali enega kršitelja.

S področja kriminalitete na območju Gornje Radgone je bila obravnavana tatvina iz parkiranega osebnega avtomobila. Na območju Murske Sobote je bilo obravnavano poškodovanje okenskega stekla, tatvina denarja in dve goljufiji pri nakupovanju. Na območju Lendave je bilo obravnavano nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Na Krapju je bil obravnavan požar, kjer je grelo ostrešje gasilskega doma. Požar so pogasili gasilci. Materialne škode je za 5.000 evrov.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

Policisti so obravnavali tudi prometno nesrečo na Soboški cesti med Ljutomerom in Babinci, ki se je zgodila okoli 19. ure. Voznik je najverjetneje zaradi neprilagojene hitrosti, k temu pa je pripomoglo tudi mokro cestišče, zletel s ceste v gozd.



Več v Črna kronika