PGD Pristava osvojili prehodni pokal na 7. tekmovanju GZ Ljutomer

Prehodni pokal so v Veržeju osvojili PGD Pristava, drugi so bili PGD Ljutomer, tretji pa PGD Veržej

Prlekija-on.net, ponedeljek, 11. junij 2018 ob 08:21
PGD Pristava

PGD Pristava

Gasilska zveza Ljutomer in Prostovoljno gasilsko društvo Veržej, sta v nedeljo, 10. junija, na nogometnem igrišču v Veržeju, pripravila gasilsko tekmovanje Gasilske zveze Ljutomer v vseh kategorijah od pionirjev do veteranov, 7. tekmovanje za prehodni pokal GZ Ljutomer.

V tekmovanju so se najprej pomerile pionirske in mladinske enote, nato pa še članske enote in starejši gasilci. Vseh enot v vseh kategorijah skupaj, je bilo 43.

Vsaka ekipa je izvedla dve vaji, štel pa je najboljši rezultat. Pri točkovanju se je upošteval točkovnik iz Pravilnika o organizaciji in izvedbi tekmovanja Gasilske zveze Ljutomer za prehodni pokal.

Med pionirji so slavili PGD Veržej, med pionirkami PGD Ljutomer, pri mladincih PGD Pristava, pri mladinkah pa PGD Ljutomer. Pri članih A so slavili PGD Branoslavci, pri članicah A PGD Pristava, pri članih B PGD Branoslavci, pri članicah B PGD Pristava, pri veteranih pa PGD Gresovščak. Prehodni pokal so osvojili PGD Pristava, drugi so bili PGD Ljutomer, tretji pa PGD Veržej.

Medalje in pokale so podeljevali podpredsednik Gasilske zveze Slovenije, Milan Antolin, poveljnik Gasilske zveze Ljutomer, Andrej Trstenjak, namestnica predsednika Gasilske zveze Ljutomer, Irena Križanič, predsednik PGD Veržej Mihael Kolbl, predstavnik Občine Veržej, Dominik Štrakl in poveljnik Civilne zaščite Občine Veržej, Branko Vršič.



Več v Kultura in izobraževanje