Skupina Tabu in Severina ogreli številno občinstvo v soboškem parku

Drugi dan festivala so za vrhunec poskrbeli skupina Tabu in Severina, ki so dodobra ogreli številno publiko, ki je kljub dežju skozi cel večer, napolnila soboški park

Prlekija-on.net, nedelja, 24. junij 2018 ob 15:42
Severina

Severina

Letos v Murski Soboti že triindvajsetič poteka Festival Soboški dnevi, ki v mesto povabi številne glasbene in umetniške izvajalce, ki na različnih prizoriščih, vsak na svoj način nagovorijo obiskovalce festivala.

Drugi dan festivala, v soboto, 23. junija, so za vrhunec poskrbeli skupina Tabu in Severina, ki so dodobra ogreli številno publiko, ki je kljub dežju skozi cel večer, napolnila soboški park.

Tabuji letos praznujejo 20. obletnico svojega ustvarjanja. Leto 2018 bodo tako obeležili z veliko turnejo, polno srčnih koncertov, akustičnih in tistih ta glasnih. Med njimi bo 20 večjih koncertov, ki bodo še posebej vezani na praznovanje tabujevske glasbe. Ob tej veličastni številki 20 bodo izdali tudi "The best of" album, kot se za "ta velike" spodobi. Svoje uspešnice skozi 20 let so predstavili tudi v Murski Soboti ter navdušili publiko.

Sledila je hrvaška pevka Severina, ki je v zadnjem času podrla vse rekorde priljubljenosti, ki smo jih do sedaj poznali. Njene skladbe si je na YouTube kanalu ogledalo že več kot 300 milijonov ljudi, njeni koncerti pa so vedno razprodani. Tudi tokrat je velika množica skupaj s Severino prepevala vse njene večje hite.

Še pred Tabuji je glavni oder zavzel Pepson z gosti, po Severini pa so na grajskem dvorišču nastopili še Koala voice.



Več v Družabno