Z »vinobusom« so se zapeljali od vinarja do vinarja

Društvo vinogradnikov in prijateljev vina Ljutomer je tudi letos organiziralo Vinobus, organiziran prevoz od vinarja do vinarja - odprte kleti ljutomerskih vinogradnikov

Prlekija-on.net, nedelja, 8. julij 2018 ob 20:47
Odprte kleti ljutomerskih vinogradnikov

Odprte kleti ljutomerskih vinogradnikov

Društvo vinogradnikov in prijateljev vina Ljutomer je tudi letos pripravili Vino Vikend, v sklopu katerega so se že v petek, 6. julija, zbrali na sedežu društva v Ljutomeru ter pripravili debato in degustacijo na temo laški rizling, v soboto, 7. julija, pa so pripravili Vinobus, organiziran prevoz od vinarja do vinarja - odprte kleti ljutomerskih vinogradnikov.

Letos so sodelovali Vinarstvo Ozmec iz Ilovcev, Turistična Kmetija Frank-ozmec iz Slamnjaka, VINOrejaKAUČIČ iz Gresovščaka, Vina Marič iz Zg. Kamenščaka, Vinogradništvo Kovačič iz Presike in Enoteka Ljutomer.

Vstopne točke za Vinobus so bile pri Enoteki Ljutomer, Biotermah Mala Nedelja, Termah Banovci in pri sodelujočih vinarjih.

Foto: Patricija FarkašKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno