Številne spremembe in novosti v NK Slatina

NK Slatina ima novega predsednika in upravni odbor, številne spremembe so tudi v članki in mladinski ekipi

Prlekija-on.net, torek, 21. avgust 2018 ob 15:09
NK Slatina

NK Slatina

Po končani sezoni 2017/18, katero je članska ekipa NK Radenske Slatine prvič odigrala pod okriljem NZS, natančneje v 3. SNL - vzhod, je v klubu prišlo do korenitih sprememb. Prišlo je do odstopa predsednika kluba Boštjana Filipčiča, z njim pa je odstopilo tudi takratno vodstvo. Za novega predsednika kluba je bil na izrednem občnem zboru izglasovan Samo Loncner, ki si je sestavil petčlanski upravni odbor v sestavi Nejc Domjan, Borut Sečko, Izidor Klemenčič in Dejan Podlesek.

Primarna želja vodstva kluba je, da se vsem igralcem v klubu nudijo kvalitetni treningi v pozitivnem vzdušju ter da bo dobro delo prepoznano tako v domačem kraju kot tudi v širši okolici.

Spremembe in novosti v zvezi s člansko ekipo v sezoni 2018/2019

Letos bo članska ekipa nastopala v novo ustaljeni Pomurski ligi. Liga je 8-članska s trikrožnim sistemom. Zmagovalec si pribori nastop v 3. SNL - vzhod, zadnjeuvrščeni izpade v ligo MNZ.

Do spremembe je prišlo na položaju glavnega trenerja članskega moštva. Ekipo bo vodil Marko Fajdiga. Ob njem za člansko ekipo skrbijo še Martin Belak (tehnični vodja), Danijel Škrbič (trener vratarjev) in Tadej Kuster (maser).

Spremembe v igralskem kadru:
PRIHODI: Dominik Penhofer (ND Lendava/NK Mostje), Blaž Govedič (NK Cerkvenjak), Danijel Frčko (NK Rakičan), Matej Fišer (NK Veržej). Mitja Senčar, Enej Zadravec, Adam Štelcl in Denis Čuk so se vrnili iz posoje. 
ODHODI: Luka Madon, Luka Ivanič, David Šajnovič, Dušan Vujisič in Rene Vajs.

Cilja povezana s člansko ekipo v sezoni 2018/2019 sta obstanek v Pomurski ligi ter priprava ekipe iz tehnično-taktičnega ter kadrovskega vidika na sezono 2019/2020, ko bo Pomurska liga štela 14 ekip.

Spremembe in novosti v zvezi z mladinsko ekipo v sezoni 2018/2019

Mladinska ekipa nastopa v 13-članski 1. MNL MS-mladinci. V novi sezoni bosta mladinsko ekipo vodila glavni trener Denis Ilješ ter Izidor Klemenčič, ki bo ob svoji vodstveni funkciji kot pomočnik trenerja deloval v mladinski ekipi.

Cilj mladinske ekipe so pripraviti igralce mladinske selekcije, da bodo tehnično, taktično in funkcionalno (fizično) sposobni za delovanje v članski ekipi.



Več v Šport