Ducat dobitkov avgustovske poletne tombole

Dopoldanska zabava na terasi radenskega DOSOR-ja

Filip Matko Ficko, četrtek, 23. avgust 2018 ob 08:38
Tombola v DOSOR-ju

Tombola v DOSOR-ju

Delovni terapevtki DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, Andreja Čuk Singhateh in Petra Gašpar, sta za stanovalke in stanovalce tega doma pripravili avgustovsko poletno tombolo. V lepem sončnem sredinem dopoldnevu, 22. avgusta, sta prireditev organizirali na domski terasi. Pripravili sta tudi ducat dobitkov.

Gospodinje in medicinske sestre so stanovalke in stanovalce pospremile na domsko teraso, kjer so jim vsestransko priskočile na pomoč pri rednem spremljanju izžrebanih številk ter prečrtavanju le-teh na tombolskih kartah. Po dobrih 40-ih minutah je bila z vsemi izžrebanimi številkami izpolnjena tombolska karta stanovalke Angele Šijanec. Bilo je potrebnih še pet minut, ko sta bili izpolnjeni naslednji dve tombolski karti: stanovalk Vide Toš in Angele Čisar. Prvim trem so v naslednjih desetih minutah sledili še: Marija MolnarMarija Kos,Bojana GruškovnjakJože UrankarŠtefanija AuerTerezija KokašJolanka ČerBranislava Rautar in Rafael Lapajne, skupno torej ducat nagrajencev.

Priložnostne nagrade sta vsem razdelili Andreja in Petra, med igro pa se je med udeleženci tombole oglasila tudi direktorica DOSOR-ja Mateja Hauser.



Več v Družabno