JUB z barvami JUPOL podprl ureditev prostorov Varne hiše Pomurja

Družba JUB je varni hiši podarila barve iz družine JUPOL, s katerimi so že uspeli prenoviti okoli 400 kvadratnih metrov stenskih površin

Prlekija-on.net, ponedeljek, 17. september 2018 ob 16:40
Barve JUPOL

Barve JUPOL

Družba JUB se je v letošnjem poletju odzvala na pobudo Društva varnega zavetja Pomurja, ki že od svoje ustanovitve v letu 2002 izvaja program za varno bivanje in zaščito žensk in otrok, žrtev nasilja. S programom Varna hiša Pomurja tako ženskam in otrokom, ki se zaradi neurejenih življenjskih razmer pogosto znajdejo tudi v hudi materialni in osebni stiski, poleg zavetja nudi tudi strokovno pomoč in jim z najnujnejšimi življenjskimi potrebščinami omogoča preživetje. Družba JUB, ki je že pred leti za objekt zagotovila barve za prenovo bivalnih prostorov preko akcije zavoda Anina zvezdica, je tudi letos varni hiši podarila barve iz družine JUPOL, s katerimi so že uspeli prenoviti okoli 400 kvadratnih metrov stenskih površin.

Janja Legen, strokovna vodja Varne hiše Pomurja, se je ob tej priložnosti za izkazano pomoč zahvalila z naslednjimi besedami: "Za lepo gesto, s katero ste našim uporabnicam in njihovim otrokom dali občutek, da je nekomu mar zanje, se družbi JUB res iskreno zahvaljujemo. Na ta način ste kot družbeno odgovorno podjetje izkazali svojo pozornost in tenkočutnost do te izjemno ranljive skupine, obenem pa nam pomagali, da lahko vsem našim varovankam še naprej zagotavljamo dobro počutje v naših prostorih ter obenem spoštljivo in uspešno gradimo temelje za njihovo svetlejšo prihodnost. Z barvami, ki ste nam jih podarili, smo že uspeli prebeliti prostore varne hiše, tako da vsem, ki v njej bivajo, že nudijo domačno, izjemno prijetno ter nadvse spodbudno bivalno okolje."



Več v Gospodarstvo