Pogrešano s pomočjo psov iskali do večera, iskanje se nadaljuje danes

S področja kriminalitete je bilo na območju Ljutomera obravnavano ponarejanje listin

Prlekija-on.net, sobota, 13. oktober 2018 ob 08:32
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, štiri kršitve javnega reda in miru, iskali pogrešano osebo in eno povoženje divjadi.

S področja kriminalitete je bilo na območju Ljutomera obravnavano ponarejanje listin, na mejnem prehodu v Petišovcih pa obravnavan tujec, ki je na priklopnem vozilu uporabljal ponarejeno registrsko tablico.

Okrog 6.00 ure je iz Zdravilišča Radenci neznano kam peš odšla državljanka Nemčije Sigrund Holfmann, stara 78 let. Je višje, vitke postave, sivih, do ramen segajočih ravnih las. Oblečena je v hlače svetlo modre barve in jopico črne ali temno modre barve.

Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi prosijo, da to sporočite na najbližjo policijsko postajo, telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Pogrešano so iskali s pomočjo enote Kinološke zveze Slovenije-SIP skupina 3. Oseba do 21.30 ni bila najdena. Z iskanjem bodo nadaljevali danes.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika