Mladi z dobrodelno prireditvijo pomagali mladim

Dijaki GFML in Leo klub Ljutomer so tudi letos pripravili večer poln dobre glasbe, plesa in zabave, ki ima dobrodelno noto

Prlekija-on.net, sreda, 28. november 2018 ob 16:39
Mladi(m) pomagamo

Mladi(m) pomagamo

Dijaki GFML in Leo klub Ljutomer so tudi letos pripravili večer poln dobre glasbe, plesa in zabave, ki ima dobrodelno noto - Mladi(m) pomagamo. Dogodek se je odvijal v športni dvorani ŠIC Ljutomer.

Na prireditvi so se predstavili najrazličnejši bandi, pevci in pevke, plesne skupine, umetniški performansi, ... Vstop je bil prost, zbirali pa se prostovoljni prispevki, ki bodo darovani v dobrodelni namen - za nakup tehničnih izdelkov za slabovidno dijakinjo Emo.

Na prireditvi so med drugim bili prisotni predsednica Lions kluba Ljutomer, Marja Dolamič, ravnatelj Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer, Zvonko Kustec in bivši guverner Lions zveze Slovenije, Jurij Šarman, ki so tudi spregovorili nekaj besed. Prireditve se je udeležil tudi predsednik Leo distrikta 129 Matic Cmok.

Leo klub Ljutomer deluje pod okriljem botrskega Lions kluba Ljutomer in trenutno združuje dvajset mladih, ki so se odločili angažirano pomagati v svoji okolici. Z mentorji dobro sodelujejo, kar se odraža v njihovih skupnih in uspešnih projektih, ki polnijo koledar skozi celo leto.

Celotno pireditev si lahko ogledate tudi v videu.



Več v Kultura in izobraževanje