Božiček prispel z avtodomom in zaposlenim prinesel eno izmed najvišjih božičnic v Sloveniji

Po dobro opravljenem delu naj sledi praznovanje in zabava – zaključek v podjetju Carthago d.o.o.

Prlekija-on.net, sobota, 22. december 2018 ob 11:00
Slavnostni zaključek leta v Carthagu

Slavnostni zaključek leta v Carthagu

Iskrice v očeh otrok zaposlenih in sproščeni sodelavci: Carthago d.o.o. v Odrancih je uspešno zaključil jubilejno leto. Za dobro razpoloženje pri proizvajalcu avtodomov ni poskrbela samo zabava ob zaključku leta, temveč tudi višina izplačane božičnice vsem zaposlenim v Odrancih.

Slovensko hčerinsko podjetje Carthago d.o.o., umeščeno na severovzhodu Slovenije v Odrancih, je prispevalo pomemben delež k uspehu nemške skupine Carthago, ki ima pod okriljem blagovni znamki Carthago in Malibu. Deset let po zagonu proizvodnje sta tako promet, kot število zaposlenih v letu 2018, spet dosegla rekordne vrednosti.

Zadosten razlog za veselo razpoloženje na zabavi ob zaključku leta v krogu Carthago družine v Odrancih. Poleg direktorice Sandre Županec in prokurista Viktorja Zimmermanna sta se zabave udeležila tudi Johannes Stumpp in Anton Fetscher, direktorja iz Nemčije.

Višina izplačane božičnice med najvišje izplačanimi božičnicami v Sloveniji

Sodelavci se veselijo decembra tudi zaradi rekordnega izplačila božičnice. Z več kot 1.600 evri je bila ta med najvišjo izplačano vrednostjo na področju industrije v Sloveniji. Tudi najmlajši člani rastoče Carthago družine so v tem času postavljeni v središče.
Vsi otroci zaposlenih do starosti 10 let so bili 21. decembra deležni posebne božične zabave, namenjene samo njim. 320 otrok je z velikimi očmi opazovalo prihod Božička, ki pa ni prišel tako, kot smo ga vajeni. Pripeljal se je z avtodomom, ki je veliko bolj udoben kot njegove sani in ima tudi veliko prostora za darila.

Skrb za dobro počutje zaposlenih in velike investicije

Carthago si ne prizadeva za dobro počutje in zdravje svojih zaposlenih samo v božičnem času, ampak čez vso leto. V hladnih mesecih podjetje poskrbi za promocijo zdravja na delovnem mestu. Zaposlenim vsakodnevno zagotavlja jabolka in jabolčni sok BIO pridelave regionalnega dobavitelja.

Vzporedno s tem Carthago d.o.o. še naprej investira v svojo lokacijo v Odrancih. Pod streho je nova strojna hala, ki bo predana v uporabo spomladi 2019. Opremljena bo z novo strojno opremo in avtomatskim skladiščem. Vgrajen sistem aktivne požarne varnosti (Sprinkler) pa bo poskrbel za večjo požarno varnost objekta. V naštete tri projekte bo skupno vloženih več kot šest milijonov evrov investicijskih sredstev.

Da pa bodo novi stroji nemoteno obratovali, Carthago d.o.o. še naprej išče nove sodelavce. Vse informacije glede prostih delovnih mest so na razpolago na internetu, na tej povezavi.



Več v Družabno