Starostniki »veselo v novo leto«

Prijeten zaključek leta 2018 v DSO Gornja Radgona

Prlekija-on.net, četrtek, 17. januar 2019 ob 08:33
Zaključek leta v DSO Gornja Radgona

Zaključek leta v DSO Gornja Radgona

Čeprav smo že kar nekaj časa v novem letu, se stanovalci, njihovi svojci in tudi zaposleni v Domu starejših občanov (DSO) Gornja Radgona, še vedno živo spominjajo zadnjega petka v decembru leta 2018. Tistega dne je namreč v DSO Gornja Radgona, potekala tradicionalna prireditev »Veselo v novo leto«. Poleg stanovalcev, njihovih svojcev, prijateljev in znancev, je bilo prisotnih tudi nekaj prostovoljcev, ki opravljajo to človekoljubno dejavnost že več let. Zaposleni v Domu so se potrudili, da so bile mize lepo pogrnjene, prostori urejeni in postrežba na nivoju. Za dobro razpoloženje pa je poskrbel trio »Brndža«, ki je dodobra napolnil plesišče.

Mag. Marjan Žula, direktor DSO-GR d.o.o., ki je v pozdravnem nagovoru na kratko orisal dogajanje v preteklem letu, ko so obeležili prvo desetletnico obstoja in uspešnega delovanja, je prisrčno pozdravil tudi župana radgonske občine, Stanislava Rojka in nato predal besedo stanovalki Ireni Svetec, ki je že deseto leto predsednica Skupnosti stanovalcev v DSO. Slednja je povedala veliko lepih besed o življenju in počutju tistih, ki preživljajo svoja zrela leta v Domu ter se zahvalila vodstvu in zaposlenim za vso skrb in požrtvovalno ter dobro delo. Radgonski župan Stanislav Rojko pa je z vedrim nagovorom dal iztočnico za pričetek prijetnega druženja in zabavo do poznih večernih ur.

Ob kulinaričnih dobrotah domske kuhinje in dobri glasbi je čas hitro potekel in ob slovesu so mnogi udeleženci izrekli zahvalo ter številne pohvale za tako dobro organizirano in prijetno »silvestrovanje«. Mnogi so obljubili, da naslednje leto ob tej priložnosti ne bodo manjkali, saj v DSO v Gornji Radgoni znajo poskrbeti tudi za dobro počutje drugih uporabnikov, ne samo stanovalk in stanovalcev.



Več v Družabno