Ljutomerski policisti obravnavali tatvino električnega orodja iz garaže

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil

Prlekija-on.net, petek, 8. marec 2019 ob 07:38
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan poskus vloma v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je skozi okno vstopil v notranjost vendar ni ničesar odnesel. Soboški policisti so obravnavali še tatvino ženske denarnice z denarjem in osebnimi dokumenti v gostinskem lokalu in tatvino delov iz parkiranega tovornega vozila. V Lendavi je neznani storilec skozi odprto okno vstopil v stanovanjsko hišo in iz spalnice odnesel denar. Lendavski policisti so obravnavali še tatvino športnih copat v trgovini, ljutomerski pa tatvino električnega orodja iz garaže.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika