Veter odkril del strehe na gospodarskem poslopju

Pri sestopu s strehe si je gasilec poškodoval nogo

Prlekija-on.net, nedelja, 5. maj 2019 ob 17:46
Gasilci

Gasilci

V soboto, 4. maja, ob 18.40 je v naselju Libanja, občina Ormož, močan veter odkril del strehe na gospodarskem poslopju. Gasilci PGD Ivanjkovci so s strešno kritino prekrili okoli 10 kvadratnih metrov odkrite strehe. Pri sestopu s strehe si je gasilec poškodoval nogo. Oskrbeli so ga v Zdravstvenem domu Ormož.

Ob 10.44 pa so v naselju Koračice, občina Sveti Tomaž, gasilci PGD Koračice odstranili drevo, ki je ogrožalo stanovanjsko hišo.

V ponedeljek bodo padavine ponehale

Ponoči bodo padavine v zahodni, osrednji in deloma severni Sloveniji ponehale, meja sneženja se bo na jugu nekoliko znižala. V vzhodnih in severnih krajih bo pihal severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8 °C.

V ponedeljek dopoldne bodo padavine povsod ponehale, popoldne se bo od zahoda počasi začelo jasniti. Ponekod bo še pihal severni ali severovzhodni veter. Najvišje dneve temperature bodo od 8 do 12 °C.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Narava