RK Jeruzalem Ormož s Plavo nočjo zaključil sezono

Ormožani so si zagotovili obstanek v ligi in bodo že osemnajsto sezono zapored nastopali v elitnem rokometnem razredu države Slovenije, v petek pa je bil čas za zabavo

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. junij 2019 ob 07:57
Plava noč 2019

Plava noč 2019

V petek, 7. junija, je Rokometni klub Jeruzalem Ormož ob zaključku rokometne sezone 2018/19 pripravil Plavo noč 2019. Ormožani so si zagotovili obstanek v ligi in bodo že osemnajsto sezono zapored nastopali v elitnem rokometnem razredu države Slovenije, v petek pa je bil čas za zabavo.

Prvi del z rokometnimi tekmami se je odvijal v Športni dvorani pri Veliki Nedelji, kjer so se predstavile ormoške ekipe letnika 2008/09, 2006/07 in kadetinje 2003/04. Po koncu prvega dela pa so se iz Velike Nedelje preselili v Športni park Mestna graba, kjer se je nadaljevala zabava.

Tam so za dobro vzdušje poskrbeli Band Gimnazije Ormož, Kogovski dečki, Septima in Recesija Band, ormoški klub pa je poskrbel za prijetno druženje ob dobri kapljici in hrani. Zbrane je pozdravil tudi župan Občine Ormož, Danijel Vrbnjak.

Foto: Valerija NovakKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno