Mojca Prejac, Potato Mushroom in Dežurni krivci na Festivalu RePannonia

Mojca je nastopila na dobro uveljavljenem Zorkovem odru, s svojimi bolj umirjenimi skladbami in priredbami, Potato Mushroom in Dežurni krivci pa so na glavnem odru poskrbeli za trše ritme

Prlekija-on.net, torek, 2. julij 2019 ob 14:38
Festival RePannonia

Festival RePannonia

V torek, 1. julija, drugi dan Festivala RePannonia, ki ta teden poteka v Križevcih pri Ljutomeru, so v glasbenem delu nastopili izvajalci Mojca Prejac, Potato Mushroom in Dežurni krivci. Mojca je nastopila na Zorkovem odru pri gostilni Zorko, kjer se ji je na odru pridružil tudi Jože Zadravec, skupini Potato Mushroom in Dežurni krivci pa sta nato v poznejših urah nastopili na glavnem odru v vaškem jedru.

Medtem, ko je Mojca nastopila na dobro uveljavljenem Zorkovem odru, s svojimi bolj umirjenimi skladbami in priredbami, so Potato Mushroom in Dežurni krivci na glavnem odru poskrbeli za trše ritme. Punk rock zasedba Potato Mushroom iz Radencev, ki jo sestavljajo Luka Gomboc (kitara, vokal), Tomaž Hojnik (kitara, spremljevalni vokal), Mario Potočnik (bas kitara) in Boštjan Slavič (bobni), je nastopila v vlogi predskupine Dežurnih krivcev iz Sv. Jurija ob Ščavnici. Dežurni krivci so Leon Štrakl (vokal, kitara), Marko Čuš (solo kitara), Tomas Tibaut (bas) in Igor Ketiš (bobni).

Foto in video: Sara Vinkovič



Več v Družabno