Neznanec v Ljutomeru z originalnim ključem odpeljal osebni avtomobil

Izven naselja Razkrižje je bil zaustavljen osebni avtomobil v katerem je bilo šest tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v državo

Prlekija-on.net, četrtek, 11. julij 2019 ob 08:15
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. Pri tem se je ena končala s smrtnim izidom. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in samomor.

Okrog 16.00 ure je v naselju Dolnja Bistrica 46-letni moški vozil kolo po lokalni cesti in zavil na dvorišče stanovanjske hiše. Pri tem hitrosti vožnje ni prilagodil tako, da bi obvladoval kolo zaradi česar je padel ter obležal mrtev.

S področja kriminalitete je bila v Grabonošu obravnavana tatvina nafte iz parkiranega tovornega vozila. V Ljutomeru je neznanec z originalnim ključem odpeljal osebni avtomobil znamke Opel Insignia, črne barve, reg. št. MS AC-194. Soboški policisti so obravnavali tatvino ženske denarnice, lendavski pa goljufijo.

Izven naselja Razkrižje je bil zaustavljen osebni avtomobil v katerem je bilo šest tujcev, kateri so na nedovoljen način vstopili v R. Slovenijo. Zoper voznika, kateri jim je pri tem pomagal je bilo odrejeno pridržanje in bo s kazensko ovadbo priveden na sodišče.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen moped.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Prometna nesreča na Ormoški cesti

Na Ormoški cesti v Ljutomeru trčili vozili

četrtek, 17. oktober 2019 ob 16:42
Tujci kljub ograji in žici prehajajo mejo

Policisti prijeli dvanajst tujcev

četrtek, 17. oktober 2019 ob 09:32