Lions klub Ljutomer na prireditvi Občina na prostem

Klub je predstavil svoje delovanje in uspešno izpeljal akcijo zbiranja rabljenih očal, ki bodo marsikateremu v svetu prav prišla

Prlekija-on.net, nedelja, 4. avgust 2019 ob 18:58
Stojnica Lions klub Ljutomer

Stojnica Lions klub Ljutomer

Lions klub Ljutomer je na Glavnem trgu v okviru prireditve »OBČINA NA PROSTEM« predstavil svoje delovanje in uspešno izpeljal akcijo zbiranja rabljenih očal, ki bodo marsikateremu v svetu prav prišla. Med mnogimi udeleženci je bilo kar težko najti našo stojnico, malo skrito pri velikem šotoru za prireditve a dobro označeno z velikim »pingvinom« z znanim logotipom. Z obiskom in predvsem z odzivom in zbranimi rabljenimi očali moramo biti zadovoljni, saj nismo računali, da bomo napolnili kar dva kartona z raznovrstnimi očali. Na stojnici se je izmenjalo veliko članov, ki pač niso ta čas kje na počitnicah.

Najbolj aktivna in prepričljiva na stojnici je bila naša Marja, veliko članov pa je bilo vključenih tudi pri predstavljanju drugih klubov in društev, kjer so tudi vključeni. Naš klub ima tudi ene najboljših in aktivnih mladih Leotov, kateri so bili tudi prisotni na stojnici. Upamo, da smo občanom uspešno predstavili naše napore pri ustvarjanju in krepitvi sporazumevanja med ljudmi vsega sveta, človekoljubnost in prostovoljna pomoč lokalno in širše. Žal živimo v času in na prostoru, kjer je potrebno vse več pomoči in je tudi prispevek Lions in Leo kluba več kot dobrodošla in potrebna.

G.J.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Kultura in izobraževanje

Pihalna Godba Občine Dornava v Šabcu

Pihalna godba Občine Dornava na karnevalu v Šabcu

četrtek, 19. september 2019 ob 17:44
Sprehod za spomin v mesecu Alzheimerjeve bolezni

DOSOR-jev Sprehod za spomin v mesecu Alzheimerjeve bolezni

četrtek, 19. september 2019 ob 17:34
Nagrajenci GFML

Krkina priznanja in nagrade za mlade raziskovalce GFML

četrtek, 19. september 2019 ob 15:00