Danijela Kutnjak prejemnica pisnega priznanja Občine Ljutomer za leto 2019

Danijela Kutnjak je priznanje prejela za dolgoletno prostovoljno terapevtsko delo na področju medicine

Prlekija-on.net, ponedeljek, 5. avgust 2019 ob 18:47
V imenu Danijele je priznanje prevzel Slavko Teljega

V imenu Danijele je priznanje prevzel Slavko Teljega

V petek, 2. avgusta, je v Ljutomeru potekala Slavnostna prireditev ob praznovanju 63. praznika Občine Ljutomer s podelitvijo nagrad in priznanj ter nastopom pevke Ditke. Prireditev je potekala v Domu kulture v Ljutomeru.

Po sklepu Občinskega sveta Občine Ljutomer je pisno priznanje Občine Ljutomer za leto 2019 prejela Danijela Kutnjak iz Ljutomera, za dolgoletno prostovoljno terapevtsko delo na področju medicine.

Kot je zapisano v obrazložitvi, Danijela Kutnjak prihaja iz Ljutomera. Rojena je 18.08.1977 in letos mineva 21 let odkar se je zaposlila v Zdravstvenem domu Ljutomer, kjer deluje v referenčni ambulanti in vodi psihoedukativne delavnice. V vseh teh letih se je nenehno izobraževala in si pridobila dragocena znanja na različnih področjih zdravstvene nege. Vsa pridobljena znanja s pridom uporablja v Klubu zdravljenih alkoholikov Ljutomer, kjer v prostem času, kot strokovna terapevtka, skrbi za njegovo delovanje. Danijela Kutnjak ima sposobnost empatije, ki je vodilna lastnost uspešnega terapevta. S svojimi motivacijskimi tehnikami vzpodbuja člane za ohranjanje in vzdrževanje abstinence od alkohola, jim pomaga pri rehabilitaciji na vseh življenjskih področjih in jih z organizacijo delavnic, izletov, pohodov motivira za zdrav življenjski slog in utrjevanje novih življenjskih vzorcev.

Danijela Kutnjak
Danijela Kutnjak

Danijela Kutnjak na srečanjih Kluba zdravljenih alkoholikov ustvarja pozitivno in prijetno vzdušje, članom nudi varen prostor, kjer lahko razvijajo zaupanje in dobre medsebojne odnose.

Za dolgoletno prostovoljno terapevtsko delo na področju medicine, se je Danijeli Kutnjak podelilo pisno priznanje Občinskega sveta Občine Ljutomer za leto 2019.

Predlagatelj je bil Klub zdravljenih alkoholikov Ljutomer.

V imenu Danijele je priznanje prevzel Slavko Teljega, član Kluba zdravljenih alkoholikov Ljutomer.



Več v Kultura in izobraževanje