Na območju Gornje Radgone obravnavana tatvina goriva na bencinskem servisu in goljufija

Na območju Murske Sobote pa so obravnavali dva vloma v kletne prostore

Prlekija-on.net, nedelja, 11. avgust 2019 ob 08:45
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri kazniva dejanja, sedem prometnih nesreč, v katerih je bil en udeleženec telesno poškodovan, poškodbo otroka pri kopanju, dve kršitvi javnega reda in miru, štiri povoženja divjadi in pridržali enega kršitelja.

Na področju kriminalitete so na območju Murske Sobote obravnavali dva vloma v kletne prostore, na območju Gornje Radgone pa obravnavana tatvina goriva na bencinskem servisu in goljufija.

Ob 17.18 so bili obveščen, da je bil v bolnišnico Murska Sobota pripeljan 1-letni otrok z območja občine Beltinci, ki se je utopil doma na dvorišču v otroškem bazenu. Je hudo poškodovan in je v življenski nevarnosti. S helikopterjem je bil odpeljan na zdravljenje v UKC Ljubljana.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo v zasebnem prostoru je bil pridržan.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Denar

Na bankomatu v Veliki Nedelji našli denar. Je vaš?

ponedeljek, 14. oktober 2019 ob 09:45
Kmetje s kombajni ne upajo več v koruzo

Poškodovan še en kombajn

ponedeljek, 14. oktober 2019 ob 08:021
Reneja so brutalno pretepli v soboškem parku

Je pri napadu v parku dejansko šlo za poskus umora?

nedelja, 13. oktober 2019 ob 08:52