V Središču ob Dravi poteka tradicionalna prireditev Praznik buč

Med drugim poteka tekmovanje v kuhanju bučnega golaža, v živo kuha Masterchef Darko Klemen, na stojnici pa lahko obiščete tudi nas

Prlekija-on.net, sobota, 7. september 2019 ob 11:30
17. tradicionalna prireditev Praznik buč

17. tradicionalna prireditev Praznik buč

V soboto, 7. septembra, v Središču ob Dravi poteka že 17. tradicionalna prireditev Praznik buč - dan odprtih vrat Oljarne Središče ob Dravi. Program se je na dvorišču pred oljarno pričel ob 9.30 ter traja vse do 16. ure.

Prireditev se je pričela s kulturnim programom, poteka tekmovanje v kuhanju bučnega golaža, prikaz kmečkih opravil, kulinarična razstava bučnih dobrot, v živo kuha tudi Masterchef Darko Klemen, poteka ogled proizvodnje štajersko-prekmurskega bučnega olja, predstavitev društev, predstavitev starih obrti, bogata pokušina jedi z bučnim oljem, bučnimi semeni, moderna kuhinja s pridihom tradicije, animacija za otroke, obiskal jih bo tudi Ribič Pepe, ... in še več zanimivega dogajanja.

Na stojnici lahko obiščete tudi nas, kjer je možno kupiti vse naše izdelke, ki jih ponujamo v spletni trgovini Prlekija.shop. V času dogodka, v soboto, 7. in nedeljo, 8. septembra, lahko v naši spletni trgovini izkoristite tudi 20-odstotni popust s kodo SEJEM20.

Več: V Središču ob Dravi je potekal že sedemnajsti Praznik buč - dan odprtih vrat oljarne
Objavil/a Bučno Olje - Oljarna Središče ob Dravi dne Torek, 06. avgust 2019

Prite kej naokrog, gnes smo f Središči ob Dravi

Objavil/a Prlekija-on.net dne Sobota, 07. september 2019


Več v Družabno