V Vučji vasi potekalo gasilsko tekmovanje - Pokal Vučje vasi in zaključek letne lige

Kljub nestanovitnemu vremenu se je zbralo kar 24 ekip iz obeh bregov Mure, ki so tekmovali v štirih kategorijah: pionirke, pionirji, mladinke in mladinci

Prlekija-on.net, torek, 10. september 2019 ob 10:11
Pokal Vučje vasi in zaključek letne lige

Pokal Vučje vasi in zaključek letne lige

V soboto, 7.9.2019 je v Vučji vasi hkrati potekalo dvoje gasilskih tekmovanj za pionirje in mladince, in sicer: Pokalno gasilsko tekmovanje za pokal Vučje vas in Pokalno gasilsko tekmovanje pomurske regije 2019 - zaključek letne lige.

Kljub nestanovitnemu vremenu se je zbralo kar 24 ekip iz obeh bregov Mure, ki so tekmovali v štirih kategorijah: pionirke, pionirji, mladinke in mladinci. Vsi rezultati so vidni tukaj.

»Vučenski« gasilci smo izredno veseli, da nam je uspelo privabiti tolikšno število mladih gasilk in gasilcev, ki so sobotno popoldne namesto za računalniki preživeli v veseli družbi vrstnikov s celotnega Pomurja.

Vsem dobitnikom priznanj, medalj in pokalov iskreno čestitamo za dosežene rezultate tako v Vučji vasi kot skozi sezono v pomurski ligi. Posebna zahvala in priznanje gre mentorjem mladine, ki svoj prosti čas posvečajo mladim ter jih vedo motivirati za sodelovanje v ekipi. Verjetno se velikokrat niti ne zavedamo vloge mentorjev, ki mladim pomagajo pri negovanju določene mere discipliniranosti, zdrave tekmovalnosti in medsebojnega spoštovanja. Vse to so vrednote, ki bodo sedanji mladini kasneje v življenju še kako prišle prav.

Z gasilskim pozdravom - NA POMOČ!

Tekst: Rajko Veršič 
Foto: Ema HorvatVeč v Kultura in izobraževanje