Policisti obravnavali goljufijo pri prodaji gozdja

Radgonski policisti so obravnavali zatajitev denarja na bankomatu, poškodovanje kombajna za silažo in kršitev nedotakljivosti stanovanja. Ljutomerski policisti pa so obravnavali poškodovanje stekla na oknu.

Prlekija-on.net, sreda, 11. september 2019 ob 07:38
Policisti so obravnavali goljufijo pri prodaji gozda

Policisti so obravnavali goljufijo pri prodaji gozda

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, pridržali eno osebo ter dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali goljufijo pri prodaji gozdja, poškodovanje vhodnih vrat v stanovanje in kaznivo dejanje grožnje. Radgonski policisti so obravnavali zatajitev denarja na bankomatu, poškodovanje kombajna za silažo in kršitev nedotakljivosti stanovanja. Ljutomerski policisti pa so obravnavali poškodovanje stekla na oknu.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal. Radgonski policisti so obravnavali kršitev ukrepa prepovedi približevanja. Po intervenciji policistov je kršitelj odšel s kraja. Ker se je kršitelj ponovno vrnil na kraj in kršil ukrep prepovedi približevanja, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.



Več v Črna kronika