Med vožnjo iz tovornega na osebno vozilo padla strešna opeka

Voznik osebnega avtomobila je vozil za neznanim tovornim vozilom, iz katerega je med vožnjo, iz tovornega prostora padla strešna opeka in mu poškodovala vozilo

Prlekija-on.net, četrtek, 19. september 2019 ob 08:37
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v minulih dneh, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V torek, 17. septembra, ob 8.50 uri so hrvaškim policistom vrnili 6 tujcev, državljanov Iraka, ki so bili prijeti pri ilegalnem prehodu državne meje 15.9.2019. V istem postopku so zoper voznika osebnega avtomobila, 20-letnega državljana Poljske, odredili pridržanje. V postopku je bilo zbrano dovolj dokazov, da je bil osumljeni s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države po 308. členu kazenskega zakonika, priveden k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča na Ptuju, ki je zoper njega odredil pripor.

Ob 16.39 uri so iz psihiatrične bolnišnice bili obveščeni, da pogrešajo svojega pacienta. Pacient je bil ob 17.26 uri izsleden v okolici Ormoža in z reševalnim vozilom odpeljan nazaj v psihiatrično bolnišnico.

Ob 17.40 uri so bili obveščeni, da se pri smetišču v Ormožu zadržujejo Romi. Pri tem so izsledili eno osebo, kjer so opravili identifikacijski postopek. Drugih posebnosti niso zaznali.

Ob 23:23 so v naselju Vodranci obravnavali prometni dogodek in sicer je voznica osebnega avtomobila trčila v srno.

V sredo, 18. septembra, ob 9:50 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti izven naselja Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila vozil za neznanim tovornim vozilom, iz katerega je med vožnjo, iz tovornega prostora padla strešna opeka in mu poškodovala vozilo. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.

Ob 14:50 uri so bili na kraju prometne nesreče I. kategorije na parkirnem prostoru v naselju Ormož. Na kraju je bilo ugotovljeno, da voznik osebnega vozila, le-tega ob parkiranju ni pravilno zavaroval, zaradi česar se je vozilo začelo premikati in pri tem trčilo v pravilno parkiran osebni avtomobil. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 20.20 so bili napoteni v Ormož, kjer je neznani storilec namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil prijaviteljice.

Ob 05.34 zjutraj so v Središču ob Dravi prijeli dva tujca, državljana Afganistana, ki sta pred tem ilegalno prestopila državno mejo. Po postopkih bosta vrnjena hrvaškim varnostnim organom.

Ob 6.27 so bili obveščeni o povoženju divjadi v Svetem Tomažu. Voznici so izdali Obvestilo o odstopu od ogleda.

 Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika