Na območju Gornje Radgone ukradli vinogradniški traktor znamke John Deere

Na območju Ljutomera pa je bilo obravnavano poškodovanje osebnega avtomobila

Prlekija-on.net, sobota, 21. september 2019 ob 08:09
Ukradli so traktor z registrsko tablico MS DV-39

Ukradli so traktor z registrsko tablico MS DV-39

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali devet kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, pet kršitev javnega reda in miru, tri povoženja divjadi, zasegli vozilo in obravnavali pet tujcev, ki so na nezakonit način vstopili v našo državo.

Na področju kriminalitete so na območju Murske Sobote obravnavali tatvino delov s tovornega vozila, goljufijo pri nakupu in tatvino mobilnega telefona. Na območju Gornje Radgone je bila obravnavana tatvina goriva na bencinskem servisu, dve tatvini goriva iz vozil, poškodovanje kombajna za siliranje koruze in tatvino vinogradniškega traktorja znamke John Deere z registrsko tablico MS DV-39. Na območju Ljutomera pa je bilo obravnavano poškodovanje osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo je bil pridržan.

V Murski Soboti je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Posredujejo gasilci

Zagorelo na deponiji v Lenartu

nedelja, 20. oktober 2019 ob 19:22
Romanu Leljaku je neznanec prerezal gume

Županu na vozilu povzročili za 1.200 evrov škode

nedelja, 20. oktober 2019 ob 11:25
Posredovali so gasilci

Traktor pod seboj stisnil voznika

nedelja, 20. oktober 2019 ob 11:121