Puklavec Family Wines predstavlja penino Grašo

Največji slovenski vinar Puklavec Family Wines je predstavil novo penino Grašo za vse zveste oboževalce Petra Graša

Prlekija-on.net, petek, 18. oktober 2019 ob 10:00
Petar Grašo in penino Grašo

Petar Grašo in penino Grašo

Za vse zveste oboževalce Petra Graša je vinska klet Puklavec Family Wines v sodelovanju s priljubljenim hrvaškim pevcem pripravila prav posebno penino Grašo. Za vse zveste oboževalce Petra Graša iz Prlekije pa sporočajo, da jih nova penina, z malo sreče odpelje tudi na njegov veliki koncert, ki bo 15. novembra v ljubljanskih Stožicah. Penina Grašo Rose, pridelana iz sorte modri pinot in razvita v tesnem sodelovanju ormoških enologov in Petra Graša, je namreč od tega tedna dalje na voljo v trgovinah Spar in Interspar po Sloveniji.

Sodelovanje med enim izmed najbolj popularnih glasbenih izvajalcev na območju nekdanje Jugoslavije in Puklavec Family Wines se je pričelo leta 2015, ko je omenjena vinska klet v sklopu splitskega vinskega sejma pripravila vodeno degustacijo vin in penin v Grašovi restavraciji v Splitu. Ker so bili nad peninami navdušeni tako gostje kot tudi Petar Grašo, so prišli na idejo, da skupaj s priljubljenim hrvaškim pevcem pripravijo posebno penino s personalizirano etiketo, ki bo nosila njegov podpis. Ker Petar Grašo novembra prihaja prvič v Stožice na veliki koncert, so se skupaj odločili, da razveselijo njegove zveste oboževalce in omejeno serijo penin Grašo lansirajo na slovenski trg. Na penini poteka tudi nagradna igra, prek katere lahko oboževalci osvojijo vstopnice za koncert, dva izmed njih pa bosta lahko še nazdravila s pevcem po koncertu. Za sodelovanje v nagradni igri morate številko računa vtipkati v obrazec, ki ga najdete na spletni strani peninagraso.si.

Penina Grašo Rose je sicer lahkotna in živahna penina, pridelana iz sorte modri pinot, očara pa s svojo svežino in intenzivno cvetico po jagodičevju in brusnicah.



Več v Družabno