Še zadnji teden foto natečaja

Peti nagradni foto natečaj

Dejan Razlag, ponedeljek, 27. december 2010 ob 21:22
Jeruzalemska buteljka

Jeruzalemska buteljka

Na portalu še imate do vključno 2. januarja čas, da dodate svojo fotografijo in sodelujete v nagradnem foto natečaju za nagrado fotoaparat Nikon Coolpix L22, ki ga podarja spletna trgovina Fotospecialisti.si. Do sedaj so svojo fotografijo dodali uporabniki indalo, r1980, vili100, prleška puca, suzana33, bostjan85, KrizKrazKraljTomaz, diablo_girl, Tinaaa, burekk, mojcara, mojca, MILAN, edip, rok000, natasa97, -sara-, Tamara, kosti28, saara, tjesih, porcelainDD, terbyka, taia, janos12, Ormožan, Metuljcica_89, klavdijas, joco, KaRmen in foto.

Naložite jo tudi vi! Foto natečaj traja od 1. decembra 2010 do vključno 2. januarja 2011. Izmed vseh naloženih fotografij bomo takrat izbrali do 10 najboljših, med katerimi boste uporabniki portala v javni anketi na portalu in na Facebook strani Prlekija-on.net glasovali za najboljšo fotografijo do vključno 8. januarja 2011. Za izbor fotografij za uvrstitev v finalno glasovanje, bo delno štelo, katere fotografije imajo največ ogledov in najboljše ocene, zato fotografije ocenjujte že sedaj v sami galeriji. V finalni izbor se uvrsti 10 fotografij različnih avtorjev, ki jih bo izbrala žirija, prednost pa imajo fotografije domačega, prleškega kraja. Če bo lepih fotografij več, bo v finalni izbor uvrščenih več fotografij. Če ste že sodelovali v tretjem foto natečaju lani decembra, ki je bil prav tako na temo prazničnih fotografij, iste fotografije ne nalagajte, saj ne bo štela za veljavno.

Najboljših 10 fotografij bo nato objavljenih v javni anketi in v galeriji na Facebook strani Prlekija-on.net. Avtor seštevka najbolje ocenjene fotografije v javni anketi (število glasov) na portalu in na Facebook strani Prlekija-on.net (število "Všeč mi je (Like)") nato prejme glavno nagrado, vseh 10 finalistov pa prejme tudi majico Prlekija-on.net.

Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe (pravilo št. 18). Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.

Kako dodate svojo fotografijo je opisano tukaj.

V priloženi fotogaleriji si lahko ogledate vse do sedaj naložene fotografije ter jih ocenjujte že sedaj, saj bo to vplivali na finalni izbor. Najbolje ocenjene fotografije trenutnega natečaja lahko vidite tukaj.


Več v Nagradne igre

Moč glasbe nas združuje

Moč glasbe nas bo ponovno združila v Lenartu

petek, 16. marec 2018 ob 08:38
Bujta repa

Znan je program 61. Bujte repe

sreda, 21. februar 2018 ob 15:24