Prvi decembrski torek bo zaznamovan s 23. Prekmursko gibanico

Prekmurska gibanica je tradicionalni projekt Kluba prekmurskih študentov, ki se letos odvija že 23. leto zapored

Prlekija-on.net, sobota, 16. november 2019 ob 08:19
Prekmurska gibanica

Prekmurska gibanica

Prvi torek v mesecu decembru je zmeraj nekaj posebnega. Med prekmurskimi študenti velja že za prazničnega, saj tradicionalno prinaša v mariborski Štuk najbolj divjo in odmevno prekmursko zabavo - Prekmursko gibanico, ki se bo letos odvijala 3. decembra.

Prekmurska gibanica je tradicionalni projekt Kluba prekmurskih študentov, ki se letos odvija že 23. leto zapored. V Klubu prekmurskih študentov si prizadevajo ustvariti program, poln glasbenih poslastic, s trenutno najbolj aktualnimi izvajalci. Piko na i pa bodo dogodku dale prave prekmurske gibanice, ki se bodo tako kot vsako leto tudi tokrat brezplačno delile med udeleženci in poskrbele za dobršno mero energije, da se bodo obiskovalci lahko neprekinjeno zabavali vse do zgodnjih jutranjih ur.

V Klubu prekmurskih študentov so letos pripravili še posebej pestro koncertno ponudbo. Tla bo zatresla legendarna skupina TABU, ki s svojim ustvarjanjem blesti na slovenski sceni že od leta 1998. Že od začetka svojega ustvarjanja kontroverzno in brez zadržkov razbijajo tabuje in širijo ljubezen skozi glasbene stvaritve. Kdo pa ne pozna pesmi, kot so: Ocean, Dobra vila, Hvala za ribe, Prvi zadnji, Oblak za dva in mnoge druge?

Organizatorji pa vsekakor niso pozabili tudi na pravo, neizpodbitno prekmursko vzdušje, ki jo bo ustvarila skupina Tropik. Zasedba šteje 5 članov, ki skupaj tvorijo band poln »odštekane«, študentske energije in ustvarjajo nore ritme znanih izvajalcev. V predprostoru pa bo za vroče ozračje skrbel DJ Nicky R. Nik je priznan slovenski DJ, ki s širjenjem pozitivne energije ustvari nepozabno vzdušje in med publiko vedno sproži željo po plesu.

Cene vstopnic in prodajna mesta bodo objavljena naknadno.