Tudi letos bo v Ljutomeru za dodatno praznično ponudbo skrbelo drsališče

Drsališče se bo pričelo postavljati v prihajajočem tednu, uradno odprtje drsališča pa bo v začetku decembra, ko bo hkrati prižig lučk v mestu

Prlekija-on.net, nedelja, 24. november 2019 ob 17:35
Drsališče v Ljutomeru v preteklih letih

Drsališče v Ljutomeru v preteklih letih

V Ljutomeru bo tudi letošnji december za dodatno praznično ponudbo skrbelo drsališče, kot je to bilo v navadi pretekla leta. Drsališče se bo pričelo postavljati v prihajajočem tednu, uradno odprtje drsališča pa bo v petek, 6. decembra, ob 17. uri, ko bo hkrati prižig lučk v mestu. Drsališče bo v enakem obsegu kot lani, v skupni velikosti 400 m2, zaenkrat pa še ni znano, ali bo tudi letos del drsališče pod šotorom. Najem drsališča bo izveden pri podjetju Arctic, d.o.o., ki bo izvedlo tudi postavitev drsališča. Drsanje bo brezplačno, najem drsalk bo stal 1 evro, ob drsališču pa bo zagotovljena gostinska ponudba.

Letošnja praznična novoletna osvetlitev bo v celoti urejena v teh dneh, nekaj lučk je sicer svetilo že prejšnji teden. Tudi letos bo na Glavnem trgu stala smreka, katera bo postavljena v začetku decembra. Strošek celotne praznične okrasitve pa bo znašal okoli 5.000 evrov.

Drsališče v Ljutomeru
Zaenkrat še sicer ni znano, ali bo tudi letos del drsališče pod šotorom


Več v Družabno