Skoraj »padel« pri prvem vprašanju, nato postavil rekord

Štajerec je v oddaji Milijonar že pri prvem vprašanju potreboval glas ljudstva, a nato v nadaljevanju nizal suverene odgovore in pokazal veliko znanja ter tudi humorja

Prlekija-on.net, sreda, 27. november 2019 ob 14:061
Tadej Ojsteršek, foto: Planet TV

Tadej Ojsteršek, foto: Planet TV

Ta teden je v oddaji Milijonar, ki jo lahko spremljamo na Planet TV, nastopil Tadej Ojsteršek iz Maribora. Tadej je že pri prvem vprašanju potreboval glas ljudstva, a nato v nadaljevanju nizal suverene odgovore in pokazal veliko znanja ter tudi humorja, s čimer je osupnil tudi voditelja Slavka Bobovnika in občinstvo v studiu. Pred vsakim odgovorom je svojo odločitev namreč pojasnil tako podrobno, da je voditelj dobil občutek, da ga v studiu sploh ne potrebuje.

Prvo prašanje, za katero je izkoristil pomoč ljudstva, se je glasilo: Stari pregovor pravi, da za vsako bolezen A: mam'ca poskrbi, B: sončece posije, C: glav'ca boli ali D: rož'ca raste. V prvi oddaji je nato porabil še eno pomoč, v drugi pa nato suvereno nadaljeval ter domov odnesel 8 tisoč evrov, kolikor še v oddaji na Planet TV ni zaslužil nihče.

"Ker sem trenutno brezposeln, imam veliko časa za nabiranje novega znanja in raziskovanje po spletu, veliko sem se naučil tudi z gledanjem nekaterih kvizovskih oddaj in igranjem številnih spletnih kvizov znanja, prav tako sem veliko znanja pridobil na vodenih izletih po različnih evropskih zgodovinskih mestih in državah. V mladosti sem prebral veliko knjig, tako strokovnih, poljudnoznanstvenih kot tudi leposlovnih," je ob tem povedal Tadej.



Več v Zanimivosti