Dr. Sanela Banović napolnila Dom kulture v Ljutomeru

Na preprost način je s publiko delila nadvse praktične in uporabne nasvete

Prlekija-on.net, četrtek, 28. november 2019 ob 12:19
Sanela Banović v Ljutomeru

Sanela Banović v Ljutomeru

Mladinski svet Ljutomer je sinoči v sklopu projekta Večgeneracijski center Pomurja organiziral navdihujoče predavanje pod izvedbo dr. Sanele Banović, katera je na preprost način s publiko delila nadvse praktične in uporabne nasvete. S pomočjo vpletanja humorja je poskrbela tudi za smeh in dobro voljo kar tristoglave množice. Deležni so bili poučnih življenjskih izkušenj nje same ter bolečih zgodb pacientov iz ordinacije. Za enkraten večer se je Dr. Banovićevi zahvalila tudi županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba. V imenu lokalne skupnosti je spominsko darilo podelila Karmen Kelenc, prostovoljka v Mladinskem svetu Ljutomer, prisotne pa je pozdravila sodelavka Slovenske filantropije Nina Stegmüller.

Lepo vabljeni na dogodke, ki jih organizirajo v mesecu decembru in januarju. Številna koristna brezplačna predavanja in najrazličnejše delavnice sicer navadno organizirajo v prostorih večgeneracijskega centra, na Ormoški cesti 22, v Ljutomeru.

Projekt VGC Pomurja podpira Evropski socialni sklad, Republika Slovenija in lokalne skupnosti.

Za Vas pa imajo še eno dobro novico. Dr. Sanela Banović bo kmalu ponovno v Prlekiji - 18. januarja v Mali Nedelji v izvedbi MK Pürga.



Več v Kultura in izobraževanje