Ljutomerski Leoti in dijaki GFML že tretje leto zapored pomagali mladim

Tokrat bodo prostovoljni prispevki z dobrodelnega koncerta Mladi(m) pomagamo darovani za nabavo opreme v terapevtsko-senzorni sobi na OŠ Cvetka Golarja Ljutomer

Anja Pušenjak, četrtek, 28. november 2019 ob 21:39
Dobrodelni koncert Mladi(m) pomagamo

Dobrodelni koncert Mladi(m) pomagamo

Bliža se veseli december, poln prazničnih nakupov, božičnih poslastic, zavijanja daril, postavljanja božičnih jelk, prihodov dobrih mož in kar je najpomembneje čas, ko si vzamemo čas za sočloveka in zanj postorimo kaj lepega, kaj dobrega. S to gesto se je v športni dvorani ŠIC Ljutomer, že tretje leto zapored odvijal dobrodelni koncert Mladi(m) pomagamo pod okriljem Leo Kluba Ljutomer in Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer.

Tokrat bodo prostovoljni prispevki darovani za nabavo opreme v terapevtsko-senzorni sobi na OŠ Cvetka Golarja Ljutomer.

Tudi letos smo lahko bili priča pestremu naboru točk talentiranih dijakov. Predstavili so se nam s pevskimi in plesnimi točkami, ter gledališkim performansom. Goste pa so ob tem nagovorili tudi ravnatelj Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer Zvonko Kustec, predstavnik Leo kluba Ljutomer Jure Miholič in predstavnica Osnovne šole Cvetka Golarja Ljutomer mag. Mateja Štefanec Vaupotič.

Leoti in dijaki se z mentorji iskreno zahvaljujejo vsem obiskovalcem za podarjen prispevek, s katerim s(m)o pokazali, da smo pripravljeni stopiti skupaj in pomagati!

Utrinke s koncerta si lahko ogledate v spodnji galeriji, celoten koncert pa v videu.

Foto: Filip Škrget



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje