Praznična čajanka Literarne sekcije Kulturnega društva Anton Krempl Mala Nedelja

V prijetnem vzdušju smo se spomnili na leto, ki se poslavlja, pregledali kaj vse smo opravili in ponosni na sekcijo ugotovili, da je delo bilo zelo uspešno

Prlekija-on.net, sobota, 21. december 2019 ob 08:30
Čajanka Literarne sekcije KD Anton Krempl Mala Nedelja

Čajanka Literarne sekcije KD Anton Krempl Mala Nedelja

V četrtkovem večeru smo se zbrali člani Literarne sekcije na tradicionalni adventni čajanki.

V prijetnem vzdušju smo se spomnili na leto, ki se poslavlja, pregledali kaj vse smo opravili in ponosni na našo sekcijo ugotovili, da je delo bilo zelo uspešno. Ob prebiranju pesmi, ki so nastale na novo in ob anekdotah, ki smo jih doživeli smo še na hitro pripravili in dorekli stvari za novo jubilejno leto v katero bodo vključene čisto vse sekcije ter vsa ostala društva, šola, vrtec, župnija. Ugotovili smo, da bo naša sekcija imela spet vodilno vlogo pri soustvarjanju prireditev, ki sledijo. Verjamemo, da nam občina tudi ne bo obrnila hrbta in se bo pozitivno odzvala na naše prošnje po sodelovanju skozi leto, ki prihaja in bo pomagala soustvarjati naš kulturni program.

Zadišalo je po prazničnem čaju in adventnih piškotih, za konec smo si pa podarili novi unikatni koledar, katerega verzi so delo naše sekcije, za grafično podobo pa je poskrbela vodja naše sekcije Sara Munda.

Liljana Peršak, predsednica



Več v Kultura in izobraževanje