Dvojčka osvojila letošnjo Kmetijo

V areni superfinala je zmagal Jan in s tem sta brata Klobasa osvojila letošnjo Kmetijo tako ali drugače, saj se je tudi nasploh največ govorilo in pisalo prav o njiju

Prlekija-on.net, sobota, 21. december 2019 ob 21:128
Jan in Tilen sta zmagovalca letošnje Kmetije, foto: zaslon POP TV

Jan in Tilen sta zmagovalca letošnje Kmetije, foto: zaslon POP TV

V zadnji oddaji letošnje Kmetije sta se za naziv zmagovalca in 50.000 evrov pomerila Radgončan Jan Klobasa in Luka Lampret. V areni superfinala je zmagal Jan in s tem sta brata Klobasa osvojila letošnjo Kmetijo tako ali drugače, saj se je tudi nasploh največ govorilo in pisalo prav o njiju.

Jan je dvojčka do superfinala popeljal preko dvoboja z Marjano, kjer ni skrival, da je to bil del njegove brilijantne taktike, tudi pred dvobojem v superfinalu je povedal, da so točno vsi tako leteli ven, kot si je zamislil. Luka pa je v superfinalno areno prišel iz dvoboja z Renejem. Oba sta za vstop v superfinale potrebovala dve igri.

Tudi v superfinalu je Jan zmagal obe prvi igri in tekmovanje je bilo odločeno. Dvojčka sta tako izpolnila to, po kar sta prišla in tega nikoli nista skrivala, s taktično igro sta prišla do superfinala in ga na koncu tudi osvojila. Po igri je sicer Natalija presenetila dvojčka: "Kaj pa, če vama v tem trenutku povem, da vajina zgodba na tej kmetiji še ni končana?" Jan in Tilen sta se nato odpravila v gozd, kjer ju je čakalo pismo: "Jan in Tilen čestitke! Zmaga je vajina. Ampak ... To je šele začetek. Strici iz ozadja imajo za vaju novo nalogo." Jan je nato povedal: "Meni je samo to jasno, da sva zmagala v Kmetiji 2019."

S tem smo pri nas dobili še enega tekmovalca Kmetije, Jan je v šovu nastopal tudi leta 2017, ko je slavila Milena Žižek, Prekmurka, ki je po zmagi v Prlekiji pri svojem baru Bar baza v Logarovcih, nato gostila večino tekmovalcev iz šova na predbožični zabavi. Jan in Tilen pa sta zmago s prijatelji proslavila v Baru Marjanca v Gornji Radgoni.



Več v Družabno