Portal Prlekija-on.net je dopolnil 14 let

V letu 2019 smo na portalu zabeležili preko 4,4 milijona obiskov ter preko 31 milijonov ogledov strani, na posamezen dan pa zabeležimo tudi preko 20.000 obiskov strani

Prlekija-on.net, četrtek, 2. januar 2020 ob 19:40
Prlekija-on.net skozi čas

Prlekija-on.net skozi čas

Spletni portal Prlekija-on.net je v teh dneh dopolnil 14 let, saj se za uradni začetek šteje 1. januar 2006. Naša domena prlekija-on.net je bila sicer registrirana 14. decembra 2005, prva vsebina pa je bila na portal vpisana 20. decembra istega leta.

Portal je svojo pot na spletu pričel kot osebna spletna stran z mnogimi koristnimi informacijami o Prlekiji ter z aktivnim forumom, blogom ter ostalimi komunikacijskimi možnostmi med Prleki in ostalimi, ki jih Prlekija zanima. Danes je uspešen neodvisni medij, ki se z obiskom uvršča med najbolj obiskane lokalne medije v Sloveniji, obiskanost pa od ustanovitve naprej stalno narašča. Medij je financiran izključno iz lastnih finančnih virov, prisotni pa smo na večini lokalnih ter tudi regionalnih dogodkih od koder poročamo o dogajanju v sliki, besedi in v videu.

Od lanskega leta deluje tudi naša spletna trgovina Prlekija.shop, preko katere je v enem letu bilo prodanih preko 500 naših izdelkov.

Prlekija-on.net je danes daleč najbolj obiskana spletna stran v širši Prlekiji, v letu 2019 smo na portalu zabeležili preko 4,4 milijona obiskov ter preko 31 milijonov ogledov strani, na posamezen dan pa zabeležimo tudi preko 20.000 obiskov strani. V letih delovanja je portal zrasel tudi v veliko spletno skupnost na družbenih omrežjih, saj nam na najbolj priljubljenem omrežju Facebook sledi že 21.700 uporabnikov.

Prisotni smo tudi na Twitterju, Instagramu in YouTubeu, kjer najdete preko 1.700 zanimivih video posnetkov iz Prlekije ter tudi od drugod, ki imajo skupaj že preko 3,7 milijona ogledov.

Ob tem se v uredništvu zahvaljujemo vsem uporabnikom, ki obiskujete našo spletno stran. Spremljajte nas tudi v našem petnajstem letu, mi pa se bomo za vas trudili še naprej.Več v Portal

Nekaj izdelkov, ki jih najdete v spletni trgovini

30% popust na vse izdelke v spletni trgovini

sobota, 30. september 2023 ob 19:32
Prleške majice

Na voljo še zadnjih 35 prleških majic

ponedeljek, 4. september 2023 ob 14:39