Pri Svetem Tomažu je odmevala slovenska narodnozabavna glasba

Na novoletnem koncertu so nastopili ansambel Razplet, ansambel Naveza, ansambel Petra Finka in ansambel Toneta Rusa

Ivan Trunk, četrtek, 23. januar 2020 ob 08:08
Novoletni koncert s slovensko glasbo

Novoletni koncert s slovensko glasbo

Turistično društvo Sveti Tomaž in TIP Sveti Tomaž sta v soboto, 18. januarja, v športni dvorani Osnovne šole Sveti Tomaž organizirala Novoletni koncert s slovensko narodnozabavno glasbo. Na koncertu so nastopili ansambel Razplet, ansambel Naveza, ansambel Petra Finka in ansambel Toneta Rusa. Novoletni koncert, ki sta ga na humoristični način vodila Jožica Rajh in Jani Raušl, je bil dobro obiskan saj ga je obiskalo čez 400 ljudi.

Razpoloženje med obiskovalci je bilo zelo posebno, ko je nastopil ansambel Toneta Rusa z njihovimi zelo priljubljenimi skladbami. Ansambel Toneta Rusa je zaigral tudi tiste zimzelene melodije od ansambla Fantje z vseh vetrov, katerega član je tudi Tone Rus. Tudi ostali ansambli so zaigrali svoje najboljše skladbe, tako da je bil program raznolik, obiskovalci pa so ob tem zelo uživali.

Zahvala gre Blanki Kosi Raušl in Alešu Muhiču, ki sta bila gonilna sila tega koncerta, članom Turističnega društva Sveti Tomaž in vsem prostovoljcem, ki so pomagali pri pripravi koncerta.



Več v Družabno