Finalistka Miss Earth Slovenija tudi 27-letna Prekmurka

Med 14 finalistkami letošnjega lepotnega izbora je tudi Nina Brunec iz Dolnje Bistrice, nekdanja dijakinja GFML

Prlekija-on.net, sreda, 5. februar 2020 ob 19:25
Nina Brunec iz Dolnje Bistrice

Nina Brunec iz Dolnje Bistrice

V ponedeljek smo že predstavili finalistko Miss Earth Slovenija, Natalijo Nemec iz Ljutomera, tokrat pa predstavljamo še našo "sosedo preko Mure", 27-letno Nino Brunec iz Dolnje Bistrice, nekdanjo dijakinjo Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer, ki je prav tako ena izmed 14 finalistk. Miss Earth je mednarodno licenčno lepotno tekmovanje, katerega slogan je »Beauty with a cause«, kar pomeni lepoto z določenim namenom. Kot pojasnjujejo organizatorji, pri tem ne gre zgolj za običajen lepotni shod, ampak mnogo več. Prioritete tekmovanja so skrb za čisto okolje, zaščita narave, ekološke vrednote, nove okolju prijazne energije in pereči aktualni problemi, povezani z našim planetom.

Kot je povedala v video predstavitvi, je končala študij na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, na Miss Earth pa se je prijavila, ker je že kot majhna deklica sanjala o tem, hkrati pa pri tem ne gre le za tekmovanje fizične lepote ženske pač pa tudi za lepoto namena in dejanj. Celotno predstavitev si lahko ogledate v priloženem videu.

Do meseca junija se bo zvrstilo šest ocenjevalnih srečanj, 18. junija pa bodo v Festivalni dvorani Ljubljana okronali naslednico aktualne lepotne kraljice Charnée Bijön Bonno.

Natalija Nemec iz Ljutomera

Ljutomerčanka se bo potegovala za laskavi naziv Miss Earth Slovenija


Miss Earth Slovenije 2020 ! Predstavljamo vam finalistko NINO BRUNEC iz Dolnje Bistrice v Prekmurju. Video...

Objavil/a Miss Earth Slovenija dne Sreda, 05. februar 2020

Nina Brunec

Objavil/a Miss Earth Slovenija dne Ponedeljek, 27. januar 2020


Več v Družabno