Premierno uprizorili komedijo Hotel Opera

Ob koncu uspešne predstave so podelili tudi Linhartove značke, za aktivno udejstvovanje na gledališkem in lutkovnem področju

Prlekija-on.net, sobota, 22. februar 2020 ob 17:36
Premiera komedije Hotel Opera

Premiera komedije Hotel Opera

V četrtek, 20. februarja, je doživela premiero komedija gledališke skupine 2020 z naslovom Hotel Opera. Repriza pa sledi v soboto 22. februarja. Komedija je delo ameriškega avtorja Kena Ludwiga, ki jo je prevedel Srečko Fišer, režiral pa Viktor Hrvatin Meglič. Sama po sebi je posebna po tem, da vsebuje veliko zapletov, romantike ter prav tako tudi kriminalke in pevskih vložkov. V njej so nastopili Bernard Rebernik, Anja Pušenjak, Mira Rebernik Žižek, Jožef Pečnik, Fani Zorec, Danijela Kutnjak, Sonja Kolbl in Jožef Laba. Za izvedbo predstave so v veliki meri prispevali tudi šepetalka Marija Lačen, Nina Šulin za kostume in scenografijo, Stanislav Kaučič Mišo in Luka Ivančič za luč in ton, Felicita Heric Taškov za mentorstvo pri pevskih vložkih in številni drugi.

Ob koncu uspešne predstave so podelili tudi Linhartove značke, za aktivno udejstvovanje na gledališkem in lutkovnem področju. Prejemniki teh so bili Bernard RebernikAnja Pušenjak in Danijela Kutnjak, ki so prejeli bronasto Linhartovo značko ter Sonja Kolbl in Jožef Pečnik, ki sta prejela zlato Linhartovo značko.

Foto: Žan Pušenjak



Več v Kultura in izobraževanje