Izpeljali prvi mladinski občni zbor v zgodovini PGD Pristava

V pionirske vrste so sprejeli tri pionirje, podeljena pa so bila tudi priznanja društva in priznanja GZ Ljutomer

Prlekija-on.net, sobota, 22. februar 2020 ob 17:45
Prvi mladinski občni zbor PGD Pristava

Prvi mladinski občni zbor PGD Pristava

V društvu PGD Pristava pri Ljutomeru so izpeljali prvi mladinski občni zbor v zgodovini društva. Na občnem zboru je mladina predstavila delo v letu 2019, iz poročil pa je bilo razvidno, da dosegajo odlične rezultate. Vodja mladine tov. Irena Križanič je predstavila plan dela za leto 2020. Predsednik društva tov. Bogdan Herman in poveljnik društva tov Željko Križanič sta podala poročila in mladini z vodstvom mentorice čestitala za dobro delo.

V pionirske vrste so sprejeli tri pionirje. Podeljena so bila priznanja društva in priznanja GZ Ljutomer. Na povabilo so se odzvali tudi predsednica mladine v GZ Mateja Hunjadi, častni poveljnik GZ Ljutomer tov. Stanko Hunjadi - striček, predstavniki društev PGD Stročja vas in PGD Razkrižje, predstavnik Občine Ljutomer, predstavnik KS Stročja vas, ravnateljica Osnovne šole Stročja vas in starši mladine. V društvu se zajvaljujejo vsem za udeležbo na prvem občnem zboru in za vse spodbudne besede ter pohvale.

Po občnem zboru je sledilo druženje in pogostitev.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje